Poreč Open International Competition 2020.

Dragi naši prijatelji plesa!!

Vjerujem da ćemo svi zapamtiti ovu 2020. Godinu. Propustili smo treniranja, propustili predstave, propustili natjecanja. Natjecanja na koja smo navikli. Život se ipak vraća u normalu. Nadam se da ste svi već na putu da krenete trenirati   u dvorani. Kako god  nam teško bilo moramo dalje živjeti.  Hrvatska otvara granice .

Zato pripremamo u listopadu otvoreno natjecanje, za sve koji nam se žele pridružiti. Mogućnost je ovo da naša djeca dobe onaj poznati osjećaj da znaju za što treniraju.

Natjecanje će biti u Poreču 2,3,4 listopada2020.

Hoteli će se prilagoditi prijavama za smještaj, svjesni trenutne situacije. Tako neće biti akontacija za smještaj, kako bi u slučaju bilo kakvih problema mogli odustati. Datum do kojega bi trebali svi prijaviti bez obaveze bio bi 01. 09., a konačna/završna prijava sa uplatom je 15. 09.2020 g.

Osim medalja i pehara pripremili smo posebne nagrade za svako prvo mjesto bez obzira na kategoriju.

SVE INFORMACIJE I APLIKACIJA ZA PRIJAVU NA –   porecopen.com

DOĐITE U POREČ!! NUDIMO ODLIČNO NATJECANJE NA PREKRASNOM MORU!! NEKA NAM OVO BUDE MALI UVOD U SLIJEDEĆU, NADAMO SE PUNO BOLJU GODINU!!

Dear dancing friends!

I believe we will all remember this 2020. Year. We miss our training, we miss our performance, we miss our competitions. Competitions that we are used to go to.

Life is coming back to normal. I hope you are all returning to the halls. However, it is hard, we have to keep leaving. Croatia is opening borders.

That is why we are preparing competition in October, for everyone who wants to come.  We try to make possibility for all our kids to come and have that good feeling, when they work for competition.

The Competition will be held in Poreč (Croatia) 2,3,4, October 2020.

Hotels, are going to be flexible, with reservations for accommodation, because they are aware of the situation. So, there is not going to be any prepayment for accommodation, in case of difficulties in any country.  Date until we need preliminary is 1th September. Date until we need final entrance fee, and accommodation payment is 15th September.

We are preparing also, except medals, some special awards for first place in any category.

ALL INFORMATION AND APLICATION ON – porecopen.com

COME TO POREČ!! WE OFFER YOU COMPETITION ON A BEAUTIFUL COST!! LET ALOWED THIS COMPETITION TO BE SMALL OVERTURE TO NEXT, WE HOPE MUCH BETTER YEAR FOR ALL US!!